Logo Monumentenwacht Overijssel Flevoland

Open Monumentendag

Samen met Monumentenadvies Oost houden wij open huis tijdens de Open Monumentendag op zaterdag 9 september. Van half elf tot half vijf bent u van harte welkome op ons kantoor, gevestigd in het monumentale koetshuis van Huis Den Berg te Dalfsen, Heinoseweg 6a.

  

Advisering

Monumentenadvies Oost adviseert en begeleidt eigenaren van monumenten, veelal in het verlengde van de inspecties van Monumentenwacht. Tijdens uw bezoek kunt u nader kennismaken met deze organisatie en informatie ontvangen over hun activiteiten.

  

Instandhouding

Mnumentenwacht Overijssel en Flevoland wil bijdragen aan de instandhouding van Overijsselse en Flevolandse monumenten door "het nemen en bevorderen van preventieve maatregelen".

 

Daarom bieden wij eigenaren van monumenten periodieke inspecties aan, die deskundig en objectief zijn. Tijdens deze inspecties verrichten we tevens klein (nood)herstel. En we maken ook een schriftelijke rapportage met praktische onderhoudsadviezen en een prioriteitenlijst.

 

Onze stichting heeft geen winstoogmerk en dankzij structurele subsidie van de provincies Overijssel en Flevoland en vrijstelling van BTW zijn onze uurtarieven laagdrempelig.